welkom bij zorgboerderij 't ham

 Contact : 06-22919583

zorg en aanbod:

Op onze zorgboerderij kun je terecht voor wonen, dagbesteding en ambulante thuis begeleiding. 

Dit zorgaanbod kan zowel met een PGB (persoons gebonden budget) als ZIN (zorg in natura) indicatie. Voor het aanbieden van ZIN, zijn wij aangesloten bij het SZZ (samenwerkende zorgboerderij zuid). Iedere drie jaar vind er een audit plaats op onze zorgboerderij voor het behouden van het kwaliteitswaarborg keurmerk voor zorgboerderijen. 


wonen:

sinds 2001 is het mogelijk om op onze zorgboerderij te wonen in combinatie met dagbesteding, iedere bewoner heeft zijn eigen appartement en kan daarnaast gebruik maken van de gezamelijke ruimte. in deze gezamelijke ruimte is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een biljart, voetbalspel, dartbord, gezelschapsspellen, tafeltennis tafel en uiteraard is dit de juiste plek om gezellig samen te zijn.

dagbesteding: 

we hebben een gevariëerd aanbod van werkzaamheden, zowel met dieren als in het groen. Ieder zijn talenten worden optimaal benut. 
Een aantal werkzaamheden op onze zorgboerderij:
- het werken in de moestuin
- onderhoud van tuin en erf
- voeren en verzorgen van de dieren
- schilderwerkzaamheden 
- klusjes op de boerderij/zorgboerderij

De zorgboerderij beschikt over een grote moestuin. De groentes worden met veel zorg geteeld en verkocht. Ook hebben we iedere dag verse eieren te koop van onze eigen scharrelkippen.